SHERIFF Engine Bay Skid Plate (Aluminium) - Land Rover Discovery 5 (2016>)

Sheriff

Deze Sheriff bodembeschermplaat is gemaakt van 5 mm dik hoogwaardig aluminium (corrosiebestendig, sterk en duurzaam).


Incl. BTW € 249,01 Excl. BTW € 205,79
 • op bestelling
  • Levering < 5-8 dagen
  • Gratis verzending in NL + BE

  iDeal Mister Cash Visa MasterCard Maestro PayPal Sofort Giropay

  Omschrijving

  De onderkant van je voertuig is een van de gebieden die het meest gevoelig is voor schade. Zowel wanneer je op de weg rijdt maar zeker als je in het terrein rijdt. Tegenwoordig worden nieuwe voertuigen af-fabriek zonder bodembescherming geleverd. Om je voertuig te beschermen tegen kleine steenschade op de weg maar zeker tegen rotsen, stronken, keien en sporen die je tegenkomt op meer uitdagend terrein leveren we je skid plates die precies passen op jouw voertuig.

  Sheriff skid plates

  Sheriff is een merknaam voor voertuigbeschermingssystemen vervaardigd door Metalloproduktsia St. Petersburg, Rusland. De hoofdactiviteiten van Sheriff zijn ontwerp en fabricage van hightech skid plates.

  Sheriff skid plates worden ontworpen in samenwerking met en goedgekeurd door de meeste autofabrikanten. Metalloproduktsia (Sheriff ™) is de Original Equipment Manufacturer van skid plates voor merken zoals John Deere, Ford, Caterpillar, General Motors, Toyota, Lexus, Honda, Mitsubishi, Mazda, enz. Sheriff skid-plates worden onder andere gebruikt onder de nieuwe Audi A6 Snelle Interventie Voertuigen of SIV’s van de Nederlandse Politie.

  Sheriff skid plates gebruiken alleen de originele montagepunten van het voertuig en zijn exact afgestemd op de contouren van de onderzijde van het voertuig en de componenten die ze moeten beschermen. Waar nodig zijn er uitsparingen gemaakt voor servicepunten en koelopeningen. De skid plates worden geleverd inclusief uitgebreide en duidelijke montagehandleiding en de benodigde bevestigingsmaterialen.

  Sheriff stalen skid plates worden voorzien van een hoogwaardige zwarte poedercoating en zijn 2 tot 3 mm dik. Sheriff aluminium skid plates zijn zelfs tot 6 mm dik. De dikte van af-fabriek aangebrachte stalen beschermplaten is meestal minder dan 1 mm.

  Voordeen van Sheriff skid plates

  1. Sheriff skid plates geven je de vrijheid om zowel on- als off-road te reizen.
  2. Sheriff skid plates beschermen de belangrijkste elementen en componenten, die zich in het motorcompartiment en onder het voertuig bevinden.
  3. Met sheriff skid plates zijn de mechanische, hydraulische en elektrische systemen onder je voertuig, beter beschermd tegen stof, gruis, split, steentjes en modder.
  4. De aërodynamische karakteristieken van de skid plates kunnen een positief effect hebben op het brandstofverbruik van je auto.
  5. Sheriff skid plates hebben speciale ventilatieopeningen om de stabiliteit van het temperatuurniveau van de motor te verzekeren.
  6. Sheriff skid plates zijn corrosiebestendig.
  7. Op plaatsen waar mogelijk contact is met draaiende delen van het voertuig, zijn Sheriff skid plates voorzien van afstandhouders van speciaal rubber die elke mogelijke vibratie of lawaai voorkomen.
  8. Sheriff skid plates zijn voorzien van onderhoudsopeningen, zodat het oliefilter eenvoudig kan worden vervangen en de olie kan worden afgetapt.
  9. Bij het ontwerp van Sheriff skid plates wordt rekening gehouden met de individuele kenmerken van een voertuig, daarom:
   • Sheriff skid plates hebben een optimale pasvorm die overeenkomt met het voertuig waarvoor deze zijn ontworpen.
   • Alleen originele bevestigingspunten in de carrosserie van het voertuig alsmede hoogwaardige bevestigingsmaterialen worden gebruikt voor het monteren van skid plates;
  10. Door gebruik te maken van zeer geavanceerde vervaardigingsprocessen en hoogwaardige materialen, zijn Sheriff skid plates licht van gewicht, zeer sterk en 100% toegerust voor hun taak.

  Specificaties

  Artikelnummer SHE-15-003653
  Merk Sheriff
  Land van herkomst Rusland
  Materiaal Aluminium
  Kleur/afwerking Aluminium
  Dikte plaat 4 mm
  Techniek metaalvorming Gedrukt
  Aantal platen 1
  Montagetijd (ervaren monteur) 15-30 minuten
  Gedeelte van voertuig Motorcompartiment
  Automerk Land Rover
  Model Discovery 5 (2017>)
  Motortype 2.0
  Bouwjaar 2016>
  Afmetingen L931 x W909 mm
  Netto gewicht 6.9 kg
  Gewicht incl. verpakking 8.0 kg
  Wat zit er in de doos? 1 x Land Rover Discovery 5 - Engine Bay Skid Plate

  1 x Mounting hardware

  1 x Fitting instructions

   

  The video below gives a general idea of how the Sheriff skid plates do their job: